BLACK list predavajucich / kupujucich
| Autor |
Správa |
|
Ed01_47
SEAT Admin
Registrovaný: 27 Nov 2008, 21:46 Príspevky: 5577 Bydlisko: Košice
Auto: Ibiza 6l ('02-'08)
Pohlavie: Muž
Okres: KE - Košice
|
 BLACK list predavajucich / kupujucich
Sem piste nick uzivatelov s ktorymi mate/mali ste problem pri realizacii obchodu. Napr. neuhradena platba, neskoro po dohodnutom termine uhradena platba, poskodeny tovar pripadne dalsie negativne skusenosti ...
Taktiez sem mozete napisat aj webove obchody ktorym je potrebne sa vyhnut pri kupe ...
Verim ze toto vlakno nebude velmi pouzivane, ale ak predsa, bude mozne odlisit seriozneho cloveka od toho menej seriozneho.
|
| 12 Mar 2010, 13:11 |
|
 |
|
CiLA
SEAT Deduško
Registrovaný: 03 Okt 2008, 12:21 Príspevky: 1068 Bydlisko: Košice
Auto: Srdcom SEAT, ale...
|
 Re: BLACK list predavajucich / kupujucich
... velmi dobra tema ! Mnoho freakov tu na fore nevedia co chcu a hlavne vsetko chcu zadarmo !
_________________ tuning and synthesizer music 4ever!
|
| 12 Mar 2010, 14:04 |
|
 |
|
ROBOT
SEAT Maniac
Auto: Toledo 5P ('04-)
|
JANCI Som nerad, že musim začať ako prvý prispievať na tento BLACK list. Vsetci kt. som nieco posielal, tak vedia, ze som sa snazil a snazim vyhoviet. Netvrdim, ze vsetko je idealne, sem tam odpoviem neskor alebo na nieco zabudnem, ale snazim sa to napravit co najsor. Chcem VAs upozornit na cloveka pod nickom JANCI z Trencina kt. si u mna objednal 2 polozky 24.1.2010 v hodnote 69 Euro. Poprosil ma o vystavenie faktury na firmu. Nechcel som to komplikovat tak som mu to poslal v baliku s fakturou, kt. mal uhradit po prevzati balika. Dnes je 12.3.2010 a naprike snaham a ziadostiam sme sa dostali do stavu, ze uz ani nezdviha telefon ani neodpoveda na SMS. 23.2.2009 mi odpovedal posledny krat na SMSku, ze nestiha, a ze auto ma v servise a faktura je v nom. Ked som mu odpovedal, ze vsetci mame starosti, ale presiel dhsi cas, tak nech to da doporiadku napisal poslednu spravu "OK, ako vravim, dnes to bude, idem to vybavit. Mozem este s niecim pomoct?" Neviem koli 69 Euro si slapat na svoju vlastnu dostojnost mi pride nepochopitelne. Na tvari sa da spravit plastika aj meno sa da zmenit, ale serioznost mame len jednu. TAk preco ju takto spinit? Dajte si preto na neho pozor aj ked niekto mozno bol seriozny, uz nemusi a to je asi tento pripad.
| 12 Mar 2010, 15:32 |
|
 |
|
CiLA
SEAT Deduško
Registrovaný: 03 Okt 2008, 12:21 Príspevky: 1068 Bydlisko: Košice
Auto: Srdcom SEAT, ale...
|
... nic ine ako suhlasit so slovami autora sa neda. Vytvorit si dobre meno trva dlhy cas bohuzial za kratky sa da stratit. Som stara skola kde platilo ak sa na niecom aj ustne dohodnem takto dodrzim aj ked v konecnom dosledku by som mal tahat za kratsi koniec. Slovo robi chlapa a za nim by si mal kazdy stat. Je tu par jednotlivcov bohuzial ktori maju plne reci, ked pride ale k dodrzaniu toho k comu sa predsavzali tak otocia svoj postoj o 180 stupnov. Z reci sa clovek nenaje je stare prislovie ktore ale ma opodstanenie. Som si toho vedomy, ze mlady clovek hotove nestastie (vsak som to prezil aj ja) ale urcite principy musia byt dodrzane. Verim, ze v tomto prispevku bude totho najmenej na citanie.
_________________ tuning and synthesizer music 4ever!
|
| 12 Mar 2010, 17:12 |
|
 |
|
janci
|
Skutocne som nadseny tymto threadom. Nikto neberie do uvahy, ze sa mohlo nieco stat, vsak, niekto mohol ochoriet alebo podobne a vybavi to neskor ? Automaticky ziskava zly kredit, na druhu stranu, ked som tu popredaval (aj pokupoval a bez problemov) kopu veci radovo za desatnasobky sumy, ako Tvoja faktura a zaslal som ich bez dobierky len na ustnu dohodu, to tu samozrejme nikto nenapise. Taktiez nechapem, co mas z toho, ze zverejnujes nasu sukromnu komunikaciu, preto sa nechystam ani vysvetlovat omeskanie platby. Dakujem za trpezlivost, platba by mala dorazit do 3 dni, skor som sa k tomu skutocne nedostal, ospravedlnujem sa. Poprosil by som pripadne zaslat fakturu s urokmi z omeskania. P.S.: Sranda, ze vo whiteliste sa nenajdem ani raz, z mozno 20 veci, co som tu predal/kupil ma tam nikto nespomenie, ale ked pohnojim jednu vec, hned som tu  J.
|
| 30 Mar 2010, 08:43 |
|
 |
|
Ed01_47
SEAT Admin
|
Vlakno bolo premazane. Podla poslednych informacii, platba za tovar ktory obdrzal janci na ucet robot-a do dnesneho dna debola pripisana. janci poziadal o zrusenie svojho konta, jeho konto je dnesnym dnom deaktivovane. Prispevky vo svojom vlakne o aute zmazal uz davnejsie pocas minuleho tyzdna - vlakno presunute do kosa.
|
| 04 Apr 2010, 11:17 |
|
 |
|
blahes
SEAT Deduško
Registrovaný: 27 Nov 2008, 16:13 Príspevky: 1137 Bydlisko: Belá (NZ)
Auto: Toledo 1L ('91-'98)
Okres: NZ - Nové Zámky
|
_________________ Toledo1L_1997_1.9TDi_66kW
viewtopic.php?f=9&t=534&st=0&sk=t&sd=a
|
| 04 Apr 2010, 14:23 |
|
 |
|
ROBOT
SEAT Maniac
|
A preco tu zostalo torzo komunikacie ? Jeden JAnciho ostal ostatne su zmazane, cudze prispevky su zmazane, moje su zmazane. Celkom tomu nerozumiem ... Ale chlapec vyriesil problem sposobom sebe vlastnym.
Dnes je 12.4.2010. NEUHRADENE ...Janci pisal, ze to uhradi 26.3.2010 len ked VAs to zaujima ....
Naposledy upravil ROBOT dňa 12 Apr 2010, 19:45, celkovo upravené 1
|
| 04 Apr 2010, 20:13 |
|
 |
|
Ed01_47
SEAT Admin
|
stare rispevky z tejto temy su presunute do archivu , pristupne len pre clenov klubu /zlty nick/
|
| 04 Apr 2010, 20:16 |
|
 |
|
ROBOT
SEAT Maniac
|
JAnci pri druhom pokuse o zmier fakruru uhradil a tak sme uzavreli tuto nestastnu etapu. Verim, ze uz ani on ani ziadny iny clen tohoto spolocenstva uz nebude na tomto vlakne a toto bude na dlhu dobu posledny prispevok. Prajem Jancimu aj vsetkym dobrym ludom vela zdravia, stastia a uspechov.
| 12 Jún 2010, 20:22 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|