Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je 05 Sep 2010, 19:54

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 34 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4
 Servis KE Vlasaty vs. PO Camea 
Autor Správa
SEATie Mláďa
SEATie Mláďa

Auto: Ibiza 6j ('08-)
Pohlavie: Muž
Okres: PO - Prešov
Poslať Re: Servis KE Vlasaty vs. PO Camea
Ahojte

Vcera som bol na garancke po 45000 KM v Morise. Bol som tam prvykrat na zaklade nazorov z fora. Ja osobne som riesil iba prehliadku a teda neviem posudit ako by prebiehal servis no vsetko prebehlo hladko a rychlo. Auto prebrali v dohodnutom case a odovzdali rovnako nacas. Bonusom bolo cistucke auto pri odovzdani a to ako z vonku tak aj z vnutra. Kedze dlhsie nebolo cistene prijemny pocit. Platil som dokopy 108 euro s toho cistenie bolo za 3.32 nikde som lacnejsie sluzby nenasiel :). Z vlastnej skusenosti Mozem moris odporucit na garancne prehliadky.

22 Jan 2010, 14:15
Profil E-mail
Nález: SEAT Pozitív
Nález: SEAT Pozitív
Obrázok užívateľa

Okres: PP - Poprad
Na zaklade predchadzajuceho prispevku som bol na 1. garancke v Morise KE a vsetko prebehlo ako malo (cely interier oblepili sackami a uz mi ho brali :D), akurat auto bolo hotove o pol hodiny neskor ako odhadli a nebolo umyte :D Ale platil som krasnych 106 eur (v Autonove Poprad by som sa pod 130 nedostal a o pristupe ani nehovorim).
Takze spokojnost :02:

--> SEAT IBIZA 6J, STYLE, 1.4 16V 63kW / 85k, BIELA ... viewtopic.php?f=73&t=2661

Obrázok

08 Mar 2010, 20:30
Profil E-mail
Novorodenec SEATík
Novorodenec SEATík

Okres: KE - Košice
No ja by som sa tiez rad podelil o jednu nemilu skusenost so servisom Vlasaty....
kvoli nedostatku casu sme auto nemohli dat na 1. servisnu prehliadku do MI, tak to slo do KE, ide o Seat Ibiza 6J 1,6 Sport (r. v. 2009) po 15.000 km. Kedze auto je na mamu, tak som to len telefonicky zabezpecil, ale kvoli praci som nesiel do servisu. Zabezpecil som, aby mala aj odvoz v ramci KE. Po vykonani prehliadky jej zavolali, ze nemaju auto, aby po nu isli, tak sli jej autom na KVP a ona sa viezla na aute po servisnej prehliadke do servisu. Po prichode do servisu vytiekol z auta olej (servisak nedotiahol srubu na olejovej vani), auto sme dali aj umyt, ale umytie stalo za prd, kolesom presli po vyliatom oleji (cize bolo cele zadrbane), zvnutra upratanie auta tiez onicom, proste katastrofa, kedze auto je v zaruke, tak sme spisali aj protokol, ze vytiekol olej... proste ma riadne nastvali, hodinu som tam stravil riesenim tejto veci...
tak len tolko...
este by som doplnil, ze pri rieseni tejto veci nam ako "bonus" vlasaty povedal, ze pri buducej prehliadke mame nahradne vozidlo zadara, co je pre nas zbytocne a neaktualne, to len kvoli objektivite, aby som len nekydal :-)

Naposledy upravil Prohibitus dňa 20 Júl 2010, 07:13, celkovo upravené 1

19 Júl 2010, 07:45
Profil E-mail
SEATie Mláďa
SEATie Mláďa

Auto: Leon 1M ('99-'05)
Okres: KE - Košice
same chvali ako tak citam na Igorka :kava: ... no dam aj ja jednu poviedku .. moj terajsi kolega pracoval pre neho ako lakyrnik sice uz davnejsie len mi tolko napr povedal ze si dal Vlasaty doviest 40 ciste burane Incy zo Spain ktore u neho gitovali a striekali a potom ich predavali s nejakou smiesnou zlavou vraj ako nove ?... ta mi povedzte ci uz dakto take daco jedol aby z buracky bola funglovka ? Igi :super:

dalsi moj kamarat co ma teraz servis obstal u neho lepsie ked pre neho robil .....trosku sa nabalil ND :cool: tak mu treba ...
ked mi treba nejaky dielec ktory inde nezozenie tak som nuteny ist k nemu ale auto tam dat robit ?.. radsej ho pustim na Lunik IX tam ho menej ..totok :rol:

19 Júl 2010, 16:39
Profil E-mail
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 34 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia