|
Portal •
Registrovať •
Chat •
FAQ
• Hľadať • Prihlásenie
|
objem nadrze - Toledo 1M - hmm??
| Autor |
Správa |
|
eazydaz
SEAT Deduško
Registrovaný: 10 Nov 2008, 23:08 Príspevky: 1118 Bydlisko: Moldava n/B
Auto: Leon 1M ('99-'05)
Pohlavie: Muž
Okres: KS - Košice-okolie
|
 Re: objem nadrze - Toledo 1M - hmm??
glaabrezzu píše: je mozne ze mam vacsiu nadrz? vcera mi pipla rezerva dojazd mi ukazovalo este 80 km a na pumpe som natankoval 59 litrov kym sama pistol nevypla takze ziadne dolievanie este.... ???? kedze mas 4x4 tak asi je tam ina nadrz kvoli zadnej naprave a kardanu..ale ber tak ze do hrdla sa toho vojde dost vela a moze byt ze nafta pri tankovani dost penila a po vypeneni jej tolko nebolo ako udalo pocitadlo na stojane
_________________ Kosice-okolie:diagnostika vw group+vsetky auta s obd2 konektorom,pozretie skutoc.km,mazanie serv.intervalov,meranie vykonu motora Nastavenie km podla vasich poziadavok,vycitanie pin immo,prisposobenie klucov atd.. Rozne upravy a opravy,vymena rozvodov,vymena spojky,konzervovanie podvozkov a dutin,dezinfekcia klimatizacie atd... Zvaranie s CO2(vyvaranie,vyfuky atd) Montaz tempomatov(aj zozeniem tempomat,ked treba),vymeny trysiek,zaslepenie egr.. Montaz autohifi,laminovanie
|
| 28 Júl 2010, 17:38 |
|
 |
|
Archie
SEATí Adolescent
Auto: Toledo 1M ('98-'04)
Okres: BA - Bratislava
|
Mna by skor zaujimalo, ze kolko je litrov v nadrzi ked zasvieti kontrolka a kolko zostane ked je uz rucicka akoze na nule?
Moje 6.5 L V12 640 PS (471 kW) Murcieledo Dizel nechcu, nemam traktor. The best performance upgrade in your life is growing up... I'm still in the process. When i grow up, I want a real man's car. I want a Toyota Hilux.
Clen Uderneho Komanda H.O.M.O.S! (Hliadkujuci Obcania Motorizovany Oskrabanymi Seatmi)
|
| 29 Júl 2010, 10:28 |
|
 |
|
RonskiSpeed
Novorodenec SEATík
Registrovaný: 03 Júl 2010, 11:41 Príspevky: 23 Bydlisko: Nitra SVK
Auto: Leon 1M ('99-'05)
Okres: NR - Nitra
|
takze pri pipnuti by ti malo v nadrzi este zostat takych 7 litrov coz je na dojazd +-100km... ja som minule nabehal po pipnuti 70km ale uz som mal sklopene usi ze ci mi to vydrzi na benzinku nakolko rucicka uz bola uplne na nule otazka: kedy vam pipne rezerva? mne to robi na predposlednej rucicke cos sa mi zda byt trosku divne...
|
| 31 Júl 2010, 07:09 |
|
 |
|
Oliver
SEAT Deduško
Registrovaný: 30 Jan 2009, 23:33 Príspevky: 1159 Bydlisko: tam za dunajom...
Auto: Toledo 1M ('98-'04)
Okres: BA - Bratislava
|
ha to je nic ja som na dojazd 0 (citaj nula) trhol 17 km ale mal som nalozene jak nikdy..
_________________ Toledo 1M 1,9 TDi AHF r.v. 5/2000, chip na 105 kW/306 Nm viewtopic.php?f=9&t=1032
mojim cielom je mat prednu špz necitatelnu od hmyzu a zadnu od prachu
|
| 01 Aug 2010, 20:25 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|